ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Toepasselijkheid 

Simpelspul levert producten aan consumenten binnen de Europese Unie. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden artikelen van Simpelspul en door een bestelling, aankoop of acceptatie van een aanbieding geeft u aan dat u met deze voorwaarden akkoord gaat.

2. Prijzen 

Alle vermelde prijzen zijn in Euro's, exclusief eventuele verzend- en verpakkings-kosten (deze worden gescheiden vermeld). Alle prijzen zijn onder voorbehoud. Simpelspul houdt zich het recht voor om de prijzen te wijzigen bij eventuele veranderende kosten door wijzigende (wettelijke) voorschriften, productiekosten, productwijzigingen, of marktontwikkelingen. Bij eventuele prijsverhogingen wordt u op de hoogte gebracht en heeft u het recht de order te annuleren. Indien een product is besteld en betaald maar onverhoopt niet voorradig is, wordt contact met u opgenomen om het al betaalde bedrag te crediteren of een andere voor u passende oplossing te treffen. Simpelspul besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de juiste vermelding van de prijzen en kleuren. Als onverhoopt toch blijkt dat er fouten zijn gemaakt bij de vermelding, houdt Simpelspul zich het recht voor de artikelen niet te leveren. U ontvangt in dit geval z.s.m. bericht hierover.

3. Betaling

a. Webwinkel 
De webwinkel van Simpelspul accepteert diverse betaalwijzen zoals bijvoorbeeld PayPal en iDEAL. Simpelspul maakt bij bestellingen via internet gebruik van hosting via derden die gespecialiseerd zijn in beveiligde online betalingen en bestellingen. Fouten die hieruit voortvloeien zijn Simpelspul niet aan te rekenen.

b. Buiten de webwinkel om 
Indien u een aankoop doet buiten de webwinkel om, dan accepteert SimpelSpul alleen contante en pin betalingen. Na betaling ontvangt u een kwitantie.

4. Levering 
a. Webwinkel 
Producten die u koopt via de webwinkel van Simpelspul worden via Postnl - verpakt in beschermende luchtkussenenveloppen - verzonden naar het door u opgegeven adres binnen de Europese Unie. Afhankelijk van het gewicht en de maten van het product kan sprake zijn van pakketbezorging. Indien er sprake is van verzendkosten, dan ziet u dat direct tijdens het bestelproces. Na ontvangst van uw betaling streeft Simpelspul er naar uw bestelling binnen één werkdag te verwerken en toe te zenden. Er kan echter altijd een vertraging ontstaan door bijvoorbeeld een storing bij de bank of een incomplete afronding van het bestelproces, waar Simpelspul niet aansprakelijk voor kan worden gehouden en wat geen reden tot annulering van de bestelling kan zijn. Tijdens het bestel- en betaalproces wordt u via email op de hoogte gebracht van de status van uw betaling en het moment waarop uw product wordt verzonden per post. 
Indien u kiest voor de optie ‘afhalen bij Simpelspul’, dan wordt u gevraagd om per mail een ophaal-afspraak te maken. U haalt de producten dan zelf op bij het vestigingsadres van de webwinkel van Simpelspul. 
b. Buiten de webwinkel om 
Producten die u koopt buiten de webwinkel om, worden direct uit voorraad geleverd. Indien een product op dat moment niet voorhanden is, zal de bestelling tegen de op dat moment geldende productprijs worden opgenomen, en worden de goederen door u direct contant of per pinautomaat of op een later moment via vooruitbetaling per bankoverschrijving betaald. De producten worden dan na ontvangst van de betaling binnen één werkdag alsnog verzonden, waarbij geen verzendkosten in rekening worden gebracht.

5. Verzendkosten 

Indien kosten voor verpakking en verzending van producten van toepassing zijn, dan worden deze gepubliceerd op de webwinkel van Simpelspul

6. Kleuren 

Simpelspul tracht de kleuren van bijvoorbeeld de make-up producten zo nauwkeurig mogelijk te benaderen op haar website. Houdt u er echter rekening mee dat alle monitoren en printers verschillende kleurinstellingen kunnen hebben en dat lichte kleurafwijkingen altijd voor kunnen komen.

7. Eigendomsrecht 

Geen enkel foldermateriaal of materiaal van de website dat eigendom is van Simpelspul mag worden gekopieerd, gereproduceerd, heruitgegeven, geüpload, gepost, verzonden of gedistribueerd. Elk ongeoorloofd gebruik van enig materiaal op deze website of folders van Simpelspul kunnen in strijd zijn met het auteursrecht, merkenrecht wetten en/of andere wetten, en kunnen leiden tot juridische stappen.

8. Retouren

  1. SimpelSpul neemt geen artikelen retour die gepersonaliseerd zijn.
  2. Indien u een pakket weigert aan de deur en deze zending komt in een ongeopende (dichtgeniete of gesealde) omverpakking retour bij SimpelSpul, worden de artikelen (minus de verzendkosten) gecrediteerd.
  3. Indien u artikelen uit een geopende omverpakking retourneert aan SimpelSpul, worden de artikelen geinspecteerd. Onbeschadigde artikelen worden (minus de verzendkosten) gecrediteerd.
  4. Defecten en retouren dient u vooraf aan te melden via Email, binnen 7 dagen na ontvangst.

9. Toepasselijk recht 

Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, en bestellingen waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, evenals op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Door plaatsing van een bestelling verklaart koper zich bekend en akkoord met deze voorwaarden.